Honderden iOS (iPhone & iPad) vacatures en Android banen

Freelancers

Working Class Heroes is ook zeer actief op de markt voor freelancers. Veel van onze opdrachtgevers hebben (on)regelmatig behoefte aan versterking. Dit zijn soms eindklanten die graag een nieuwe app willen, maar hier niet een bureau of werknemer voor willen aanstellen; Soms agencies die bepaalde expertise tijdelijk in willen huren en soms een tijdelijke vervanging van andere werknemers. Hoe dan ook ze zijn op zoek naar een freelance Mobile Development kandidaat om tijdelijk werk uit te voeren voor een goede beloning.

Omdat deze projecten doorgaans binnen een paar dagen zijn ingevuld, is het lastig om op dit medium een actueel aanbod te posten. Liever nemen we daarom direct contact met jou – de iOS of Android expert – op het moment dat we een passende rol hebben waarbij uiteraard locatie en vergoeding overeenkomen met jouw wensen.

Om hiervoor in aanmerking te komen, kun je ons bellen op: 06 40 50 40 50 of mail je cv, gewenst uurtarief en eventueel extra vragen of opmerkingen naar: freelance@workingclassheroes.nl