Honderden iOS (iPhone & iPad) vacatures en Android banen

ONZE BLOG

admin
september 14, 2013

Big Data (ETL, DataWarehouse) Ontwikkelaar functie

Locatie: Eindhoven

WorkingClassHeroes is op zoek naar kandidaten die de functie van Big Data Ontwikkelaar willen vervullen. In deze rol ben je constant op de hoogte van de nieuwste technologieën op het gebied van big data, fast data, “no SQL” en new sql. Je hebt ruime ervaring met ETL, data warehouses en business intelligence en je volgt nauwgezet de ontwikkelingen op dit gebied. Je ziet vanuit de technologie kansen voor online marketing en weet deze te vertalen naar werkende producten. Je bent gedreven om data te analyseren, te verwerken en te vertalen naar bruikbare inzichten voor de business. Distributed data systemen en MapReduce zijn voor jou gesneden koek. Jij bent een gedreven technische whizzkid waarbij R&D in het bloed zit en die daarnaast ook ondernemend, communicatief en enthousiast is.

Je kunt de volgende day-to-day activities verwachten:

• Helpen opzetten, realiseren, en onderhouden van big data architectuur
• Samenvatten, interpreteren van big data naar waardevolle inzichten voor het bedrijf
• Creëren en beheren van rapportages voor online marketing doeleinden
• Als teamplayer meedraaien in het data team

Big Data vacature Eindhoven ETL ontwikkelaar job

Profiel

• Op z’n minst HBO werk- en denkniveau
• Je bent een liefhebber voor data en techniek
• Een drang naar innovatie hebben
• Willen en kúnnen werken in een zeer dynamisch bedrijf

Over Het Bedrijf

Bij deze WCH client werken alleen maar échte liefhebbers: Liefhebbers van internet en online marketing. Dat zorgt ervoor dat een gedeelde passie voor ons werk de boventoon voert binnen de muren van ons kantoor. Met zo’n 70 vakliefhebbers werken we in een informeel, jong en vlot team aan opdrachten voor een klein aantal grote, exclusieve klanten. Van stropdassen en tweede-kamertaal is geen sprake: we vullen onze dagen met hard werken, dagelijks veel nieuwe dingen leren, maar vooral ook veel gezelligheid.

Klinkt dit als muziek in de oren? Neem dan nu contact op, stuur je CV op en laat weten wanneer je een gesprek wilt. Dan zit jij binnen de kortste tijd tussen gezellige collega’s op je nieuwe baan. Wil je een vergelijkbare baan maar liever in een andere regio? We hebben dagelijkse nieuwe vacatures, zoek nu contact met ons op en we komen er samen uit!

Contactinformatie

Telefoon 06 40 50 40 50
E-mailadres erik.bell@workingclassheroes.nl

0 Comment on this Article