Honderden iOS (iPhone & iPad) vacatures en Android banen

Over Working Class Heroes

Working Class Heroes is een prachtig nummer van John Lennon, maar ook een statement, misschien zelfs een doel. En sinds 2011 een Recruitment Agency gerund door mij, Erik Bell. Recruiter sinds 2006 toen ik startte bij een grote Engelse organisatie om ruim een jaar later samen met 2 compagnons Uchoose te beginnen. Hoewel beide ervaringen grandioos waren, kwam er in 2011 een einde aan deze samenwerking en ben ik met Working Class Heroes begonnen: Recruitment zoals ik vind dat dit bedreven moet worden: Gespecialiseerd op 1 vakgebied (Mobile Development) en in een goede relatie met zowel kandidaten als opdrachtgevers én niet voor de korte termijn resultaat. Maar uiteraard ook met veel plezier en mijn eigen draai.

Wanneer je je eigen bedrijf begint, heb je een boel vrijheid. Deze heb ik meteen benut door een jaar te gaan reizen. Dat je met de moderne technologie bijna overal ter wereld toch kunt werken betekende voor mij dat ik mijn werkzaamheden –zij het op een laag pitje- voort heb kunnen zetten en toch heb kunnen genieten van de schoonheid van plaatsen als de San Blas- en Galapagos eilanden, Antarctica, West-Papua en vele anderen. Naast reizen heb ik ook andere hobby’s zoals zwemmen, fitness, onnodig discussies voeren, psychologie en oude motoren.

Erg blij word ik van bezoek van vrienden, wanneer mijn favoriete club een keer wint en van mijn huis met alle aanwezige mensen en dieren.

Maar ook van mijn werk als recruiter, eerlijk is eerlijk, vooral wanneer dit goed gaat en dat gaat het doorgaans, want met bijna 200 succesvolle bemiddelingen, heb ik al veel kandidaten en bedrijven aan elkaar gekoppeld.

Zomaar een paar mensen over Erik:

“Erik kan met iedereen goed communiceren vooral omdat hij goed kan luisteren. Hij neemt weliswaar graag de regie in een gesprek en in het zaken doen maar legt daarbij de aandacht op de ander. Je merkt meteen dat Erik een brede interesse heeft in mensen en in wat ze doen en zo leert hij je snel kennen. Dit alles met een heel vriendelijke uitstraling, je zou soms bijna vergeten dat je met een zakenman te maken hebt die met noeste arbeid uit is op het maken van de best denkbare matches. Een echte Working Class Hero dus!”

“Met Erik is het leuk praten.”

Drs A. de Keuning, CEO @ Someren Software Units, Bron: de wandelgangen

“I like his suit!”

Oswald Carpenter, Clarksville, Tennessee, Bron: onbekend

“Super!”

Eva Winkler @ Winkler Datenverarbeiters GmbH, Bron: het internet